Om meg

I ganske voksen alder, realiserte jeg drømmen om å starte min egen lille virksomhet, der jeg kan utøve og dele med andre noe av det som engasjerer meg – både innenfor det kreative, det fysiske og det åndelige universet.

Min yrkesbakgrunn er sosionom, familieterapeut og veileder og jeg har hatt et langt yrkesliv med arbeid med barn og unge i offentlig sektor – en stor del av tiden som leder. Jeg er i tillegg politisk engasjert, og har i en årrekke også vært folkevalgt på fylkes- og kommunenivå.

Jeg har alltid vært opptatt av samtaler og dialog – jeg har vært utadvendt, og henta mye energi fra å være sammen med andre. De seinere årene har den indre dialogen blitt en stadig viktigere dimensjon i livet.

I voksen alder har jeg fattet interesse for Yoga og mindfulness, og har ved siden av egen praktisering, tatt instruktørutdanninger innenfor begge disse områdene. Jeg har også utdanning som NLP-terapeut. (Nevrolingvistisk programmering), og er offentlig godkjent veileder.

Ervervet kompetanse på området:

Mitt første bevisste møte med mala-kjeder, skjedde på en Yogareise til India i 2018. Dette inspirerte meg til å lære å lage mine egne malakjeder, og kort tid etter, var jeg så heldig at jeg fikk lære å lage malakjeder hos Liv Freya Grette (Freya malas). Dette handler jo ikke bare om selve produksjonsprosessen, men også om materialenes og steinenes betydning og symbolikk, og det å sette kjedene inn i en meditativ sammenheng. Jeg har nå glede av å lage malakjeder, både i egen produksjon og på bestilling etter kundens ønske.

Kreativ virksomhet og håndverk kan være en god ramme for mindfulness, og ved siden av malakjeder, arbeider jeg mye med søm, redesign og strikking, og holder i tillegg på å øke mitt repertoar med skinn- og lærarbeid og forskjellige hekleteknikker. I tillegg tilbringer jeg mye kvalitetstid i skog og fjell, nyter naturen og høster av mangfoldet den gir. 

I mitt produktutvalg finnes i første omgang også øyeputer med lavendel eller andre duftende urter.

Spør meg også om veiledning, Yoga, avspenning og mindfulness.

Shopping Cart

    Your cart is empty

    You might also like